lunes, 6 de junio de 2011

Victoria sponge cake para mama

Ando estos días moi liada con mil cousas sen poder adicar tempo a cociñar nin a facer nada,
 Sei que deberia comprometerme máis co Blogue , pero cando hai unha obriga deixa de ser unha paixón, teño moitas fotos de moitas receitas que teño preparado este tempo, pero apenas podo escribir, hoxe estou mortalmente cansa , pero preciso manter a cabeza ocupada en algo agradable.

Maio é un mes complicado, moito traballo e este tempo agotador con moita calor , de súpeto chuvia e logo frío , todo no mesmo dia, así a miña garganta hipersensible ós cambios bruscos de temperaturas non me da tregua, día si día non con infección.
Despois de moitos anos , non celebrei o meu aniversario, non por vanidade , nin por ganas senon por falla de tempo para preparar un xantar e unha torta.
Así que aprobeitei o día da nai para calebrar ambas cousas cunha comida familiar con todas as miñas “mamas”.
En Semana Santa estivemos en Porto uns días nun sitio marabilloso a carón do mar , onde a pesar do malisimo tempo puidemos disfrutar da terraza e das vistas estupendas a un océano atlántico embrabecizo.
Sempre que visitamos Portugal , aprobeitamos para comer estupendos arroces , pratos incribles de carne e polo a brasa , marabillosos pratos de bacalao e impresionante repostería.

A Gastronomía Portuguesa é unha delicia , coidada, ben elaborada e exquisita, temén teño que dicir e falar da extraordinaria amabilidade das persoas que traballan en hostalería que te fan sentir como si estiveras en casa.


En Porto , pasámolo estupendo aproveitei para camiñar e disfrutar en familia, foi moi divertido.
Os Portugueses camiñan a outro ritmo asi que o sabado visitamos pasgelpan e ali xa foi a debacle .. merquei de todo ….
En fin .. cousas que xa iredes vendo estos días.. que por fin volto a escribir…
A torta e un Victoria sponge cake normal.. e o fondat é mercado no pasgelpan.. espero que vos guste.

2 comentarios:

Mayte dijo...

Un pastel delicioso....te ha quedao bien bonito!!

Besiño.

Las Recetas de Manans dijo...

Que preciosidad de pastel!se merece una portada de revista culinaria!besitos